Årstämma och Lussefest 2017

Ordföranden, Erik Schoster, öppnade årets stämma som i stort följde samma mönster som tidigare stämmor. Glädjande nog kom det fler medlemmar till årets stämma än det varit de senaste åren, vilket medförde en livligare diskussion.

Antalet vuxna deltagare på Lussefesten var ungefär samma som under senare år. Som vanligt bjöds vi på ett proffsigt luciatåg med vacker skönsång under Dan Olssons pianoackompanjemang och också på solosång och flöjtspel.

Därefter kunde vi ta oss an årets julbord som i år kom från Göteborgs Restaurangskola AB. Maten inmundigades under uppsluppen stämning där det hölls tal, berättades historier, sjöngs solosång och vi sjöng också sånger gemensamt. En obligatorisk sång är verksamhetsberättelsen på vers till melodin ”Inbjudan till Bohuslän”.

Som vanligt dök också tomten upp för att ta reda på om det fanns några snälla barn som ville ha julklappar. Vissa vuxna kunde glädjas åt fina vinster i det traditionella jullotteriet.

Lämna en kommentar